More


  Antonescu să detalieze de ce nu-l susţine pe Iohannis la alegeri

  =

  firea

  Vicepreşedintele PSD Gabriela Firea i-a solicitat, miercuri, lui Crin Antonescu să detalieze decizia de a nu-l susţine pe Klaus Iohannis la prezidenţiale, arătând că este imperios necesar ca românii să afle ce a stat la baza schimbării de atitudine a fostului preşedinte al PNL.

  “Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a participat la un interviu televizat, unde a declarat că nu-l susţine în campanie pe Klaus Iohannis, candidatul PDL şi PNL, şi nu ştie dacă-l votează sau nu, din expresia feţei părea că nu. Avem rugămintea să detalieze, iar domnului Iohannis îi solicităm inperativ să se clarifice ce s-a întâmplat în câteva luni astfel încât Crin Antonescu, cel care l-a susţinut mult, l-a susţinut puternic, acum consideră că nu mai e un candidat viabil, omul pe care l-a cunoscut, pe care l-a prezentat ca fiind un cetăţean onest, profesionist, care poate conduce România”, a spus Gabriela Firea. Ea a menţionat că din tonul fostului preşedinte PNL la emisiunea respectivă este convinsă că există elemente pe care Antonescu şi Iohannis le cunosc şi care sunt ascunse românilor. “Unul din motivele principale pentru care USL s-a destrămat a fost legat de faptul că domnul Antonescu a dorit să impună în Guvern pe domnul Iohannis nu doar ca mininstru de Interne, ci şi ca vicepremier, deci ar fi avut atunci toate calităţile morale şi profesionale. Acum nu le are? Nu mai merită nici măcar un vot, nici susţinere în campanie?”, a adăugat Firea.

  Fostul lider PNL Crin Antonescu a declarat, luni seară, că exclude categoric o candidatură independentă la prezidenţiale, el menţionând că nu se va implica în susţinerea campaniei lui Klaus Iohannis şi că va vedea dacă îl va vota pe acesta. Iohannis a declarat, marţi seară, la Alba Iulia, că fostul lider al PNL Crin Antonescu “are încă nevoie de un timp de digerare” a schimbărilor, adăugând că mizează pe votul şi pe sprijinul acestuia în lupta pentru Cotroceni.

  Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Dan Şova, susţine că liberalii l-au abandonat pe Klaus Iohannis, de vreme ce nimeni din PNL nu i-a luat apărarea atunci când Crin Antonescu a lansat un atac extrem de dur la adresa sa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img