More

  Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

  1

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare va organiza, în data de 26 septembrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, manifestare organizată în aceeaşi zi în toată ţara.

  La Satu Mare, evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor. Acţiunea va începe la ora 8 cu primirea agenţilor economici, iar deschiderea oficială va avea loc la ora 9. Bursa este considerată o măsură activă care vine în sprijinul celor două componente ale pieţei muncii, persoane în căutarea unui loc de muncă, respectiv agenţi economici care doresc o selecţie riguroasă a personalului pe care doresc să-l angajeze. La această bursă, mulţi tineri pot să-şi găsească un loc de muncă, să încheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu pentru cei cu studii superioare. Potrivit directorului AJOFM Satu Mare, Simona Derşidan, agenţii economici care angajează absolvenţi din acest an pot beneficia de diferite avantaje, potrivit legislaţiei în vigoare, iar absolvenţilor angajaţi li se creează o serie de facilităţi.
  AJOFM a şi început pregătirile pentru organizarea bursei şi, în acest scop, invită toţi agenţii economici care au locuri de muncă vacante sau care au posibilitatea de a crea noi locuri de muncă să le comunice agenţiei, încât un număr cât mai mare de absolvenţi să se poată angaja.
  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE