More


  Campionii europeni la dans, la Satu Mare

  - Advertisement -

  dans

  De o vacanţă activă au avut parte dansatorii de la Royal Dance Club Satu Mare. După un cantonament la Moneasa, la finele lunii iulie, acum dansatorii sătmăreni au avut parte de o surpriză oferită de antrenorii de la club.

  Pentru patru zile la Satu Mare a venit în pregătiri perechea Andra Păcurar- Alex Miculescu, locul cinci la Mondialele de anul trecut din China şi proaspăt campioni europeni la Stuttgart alături de echipa României.

  Alături de cei doi în sala de dans a clubului l-am găsit şi pe antrenorul Horia Preda , cel care a coordonat echipa României la Mondiale şi cel care se ocupă de Alex şi Andra. „Vin la Satu Mare ca şi acasă. Mă simt minunat aici şi pot spune că mă bucur să văd că de la an la an perechile de aici au o evoluţie deosebită. De altfel nu întâmplător au şi rezultate deosebite”, spune Horia Preda care a ţinut să amintească şi că la Satu Mare avem unul dintre cele mai bine organizate concursuri din ţară. „ E minunat ce fac Otto şi Ovidiu aici. La anul sper să –i aduc şi pe Alex şi Andra la Cupa Sătmarulu”, a mai spus antrenorul lotului naţional.

  „Mereu căutăm să aducem lucruri noi şi oameni de la care copiii noştri au ce învăţa. Prin muncă multă şi investiţie putem progresa. Sper să avem un sezon de toamnă reuşit” a spus Ovidiu Ignat, antrenorul celor de la Royal Dance Club.

  Andra Păcurar şi Alex Miculescu dansează de patru ani împreună , anul trecut au ocupat locul cinci la Mondialele din China iar anul acesta vor să urce pe podium la Mondialele din Rusia. „ Mergem să ne batem cu ruşii la ei acasă”, spune Alex care e încurajat acum de rezultatele de la Europene.

  Cei doi sunt mai cunoscuţi publicului larg după ce au ajuns în finala show-ului de televiziune „Românii au talent!”
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img