More


  Cel mai chic vibrator are USB si poate fi purtat ca o bijuterie

  =

  1

  Compania Crave din San Francisco a lansat primul vibrator din otel inoxidabil – Vesper vibrator – care poate fi purtat ca o bijuterie, la gat, si poate fi incarcat direct la calculator prin USB.

  Vibratorul de 9.65 de centimetri poate fi purtat ca pandantiv, pe un lantisor, sau poate fi pastrat in sertar… ca orice alt vibrator.

  „[…]Suntem capabili sa abordam designul produselor noastre asa cum cineva ar aborda orice alte produse moderne si sa folosim materiale si un design avand in minte ideea de a imbogati experienta pentru utilizator. […] In cazul vibratorului Vesper, am fost intrigat sa explorez, intr-un mod distractiv, tensiunea dintre ce este privat si ce este public”, a declarat Ti Chang, co-creator al vibratorului Vesper, pentru dezeen.com. „Nu oricine va purta acest vibrator – unele femei il adora ca pe o piesa de bijuterie care are un secret obraznic, pentru altele este un simbol al emanciparii sexuale sa „isi poarte placerea” in public. In acelasi timp realizam ca este in totalitate o decizie personala, astfel ca design-ul colierului a fost facut astfel incat vibratorul sa se poata detasa”, a adaugat acesta.

  Vesper a fost creat exclusiv pentru uz extern si include doar un buton de pornire si unul de oprire, un buton de schimbare a vitezelor (trei, in total) si setari pentru optiunea de pulsare.

  Corpul vibratorului este realizat din otel inoxidabil, iar lantul si baza vibratorului sunt realizate, de asemenea, din otel inoxidabil, insa imbracat in argint, aur sau platina. O varianta in care vibratorul este placat in intregime cu aur este, de asemenea, disponibila.

  Decizia de a face vibratorul Vesper cu USB a fost din pure considerente ecologice si care tin de confort, asa cum explica Chang: „Este pur si simplu mult mai bine pentru mediu si pentru experienta utilizatorului sa elimini grija de a schimba mereu bateriile. Optiunea de a fi incarcat prin USB face, de asemenea, ca produsul sa fie unul usor de transportat, utilizatorii nemaifiind nevoiti sa impacheteze incarcatoare, adaptoare, etc.”

  Vibratorul Vesper se produce deja in serie, iar primele modele vor fi disponibile pe piata la inceputul lui septembrie. Ba mai mult, cei (sau cele) care se grabesc pot comanda produsul si primesc o gravura personalizata… gratuit!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img