More


  Concert caritabil la Zalău pentru o persoană care suferă de o boală rară

   
  Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău va găzdui duminică, 31 august, un concert caritabil, pentru Iulia Beatrice Mizgai – o tânăra din Zalău care suferă de o boală rară, cunoscută ca anemie aplastică în formă severă. 
  =

   
  Iulia este internată într-o clinică din Germania, în stare gravă, nefiind transportabilă şi singura ei șansă de viaţă este transplantul de măduvă – o operaţie foarte scumpă, care necesită suma de circa 160.000 de euro. 
   
  În cadrul concertului caritabil de duminică vor concerta soprana Camelia Ţârlea din Germania, soprana Maria Tempfli din Oradea, soprana Ariana Puie din Zalău, tenorul Sergiu Chirilă din Zalău, acompaniaţi la flaut de Florin Ţârlea din Germania şi la pian de Ciprian Ghiurco. 
   
  Prezentatorii spectacolului vor fi Adina Puşcaş şi Adrian Lungu. Concertul va începe de la ora 19.00, iar intrarea este liberă. Cei care doresc să contribuie financiar pentru ajutorarea Iuliei o pot face la concert, iar banii  strânși de organizatori vor fi depuși în conturile familiei pentru intervenția chirurgicală. 
   
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img