More


  Cosmin Bodea: “Îl mai aşteptăm pe Brata”

  =

  Într-un interviu acordat emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea, a declarat că ar mai avea nevoie de un jucător de bandă stângă pentru a fi 100% mulţumit de lot.

  Bodea a recunoscut că pe ultima sută de metri clubul încearcă să rezolve această problemă şi că nu a fost abandonată pista Ciprian Brata iar discuţii se poartă şi cu jucătorul CFR-ului din Cluj, Păun.

  „Trebuie rezolvată problema până pe 28 august când e ultima zi în care se pot face transferuri. Am făcut o pregătire bună, atmosfera e şi ea foarte bună în vestiar, de acum trebuie să ne concentrăm pe primul meci, cel de la Caransebeş”, a spus Cosmin Bodea care-şi doreşte o victorie în runda inaugurală.

  „Ar fi foarte important să începem cu dreptul. Ne aşteaptă un meci dificil, i-am văzut pe cei de la Caransebeş şi nu va fi uşor acolo”, a avertizat Bodea.

  Antrenorul Olimpiei a mai vorbit şi de noile achiziţii, Onicaş şi Burlacu, dar şi despre obiectivul pe care îl are în noul sezon, o clasare în play-off.
  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img