More

  Denisa Andronie, Miss Constanta 2014

  6

  Zambetul special si sarmul aparte i-au adus Denisei Andronie un loc pe podium si titlul Miss Constanta in concursul Miss Litoral 2014.

            Selectata de Caravana Fashiontv in primavara acestui an, dupa ce scouter-ii Fashiontv au observat-o pe strada, in Bucuresti, cariera de model a venit pentru Denisa ca o surpriza. Acum, ca detinatoare a titlului Miss Constanta, va beneficia de o promovare extraordinara prin intermediul Fashiontv si va participa la evenimentele Fashiontv din Dubai.

  Modelling-ul, ne marturiseste frumoasa din Ramnicu Valcea in varsta de 22 de ani, a venit complet neasteptat. Nu a durat mult timp pana sa se faca remarcata, atat pe catwalk, la evenimentele din aceasta vara de la Fashion Summer Festival Mamaia, dar si in clipul piesei A lu’Mamaia, in care apare alaturi de Delia si Speak si alte modele Fashiontv.

  Se declara pasionata de lumea modei, de shopping, de tot ce tine de beauty, accesorii, dar si de sport, pe care gaseste timp sa il practice si in Mamaia, unde se afla de la inceputul verii in alaturi de Fashiontv si apare in fiecare weekend pe scena din Piata Cazino: „Imi place mult aici, imi place sa apar in prezentarile de moda, imi place sa stau la plaja, sa inot, sa merg la sala. Mai alerg si pe plaja seara sau dimineata, pentru ca sa am un tonus bun pe scena.”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE