More


  Două zile de distracţie pentru turţeni

  =

  turt

  Locuitorii comunei Turţ, dar şi oaspeţii lor, vor avea parte de distracţie în acest week-end, azi şi mâine urmând să aibă loc ediţia a XIV-a a Zilelor comunei. Capul de afiş al acestui eveniment este cunoscutul interpret Alex Velea care le va oferi turţenilor un spectacol de excepţie.

  Potrivit organizatorilor, manifestările artistice vor începe azi, de la ora 18.00, cu un concurs Tip-Top Minitop, urmat de un spectacol pentru copii prezentat de Mister Nicu şi un spectacol de muzică uşoară susţinut de Monik.

  Ziua de mâine va debuta, în jurul orei 12.45, cu tulnicarii, parada majoretelor şi parada portului popular. Deschiderea oficială va avea loc în jurul orei 13.00, la eveniment fiind aşteptaţi premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea. Va urma un moment poetic prezentat de Grigore Mariţa, după care elevii unităţilor şcolare din comună vor prezenta un dans oşenesc. În continuare, vor fi premiaţi elevii cu rezultate bune la învăţătură precum şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

  Programul artistic la scenă va continua cu recitalurile susţinute de Maria Tripon şi Horia Someşan, iar de la ora 15.20 Ansamblul folcloric din Turţ va prezenta un obicei de nuntă din Oaş. În continuare, pe scenă vor evolua Ghiţă Blidar, formaţia Bravo, Angela Muntean, iar turţeanul Cătălin Lucuţ va susţine un scurt recital de muzică rock. În jurul orei 17.30 Ansamblul folcloric studenţesc “Mărginimea Sibiului” va susţine un spectacol, apoi vor urma recitalurile susţinute de Ionuţ Ciupac, Ansamblul folcloric “Cununiţa” şi de Florin Oşanu.

  De departe, însă, cel mai aşteptat moment al serii va fi spectacolul prezentat de Alex Velea, care va urca pe scenă în jurul orei 20.30. Spectacolul va continua cu recitalurile formaţiei Geo, a Mariei Petca-Poptean şi Petre Zelea, a Biancăi Rus şi a lui Rareş Câmpan. Seara se va încheia cu un foc de artificii. Organizatorii manifestării sunt Primăria comunei Turţ, primar Ioan Ciupac, şi Consiliul Local Turţ.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img