More


  Eveniment de nota 10 la Nord Vest Termal Park

  =

  3

  Cei prezenţi ieri la Nord Vest Termal Park au avut parte de un eveniment sportiv mai mult decât interesant. Pentru că vremea a fost una tocmai bună de ştrand, multă lume a fost prezentă nu doar în bazine ci şi la demonstraţiile sportive din cadrul campaniei “Poţi fi şi tu campion!“

  Această campanie organizată de Federaţia Română de Judo, CSM Satu Mare, CS Fuşle Security şi Primăria Satu Mare a avut ca scop promovarea sportului şi atragerea copiilor şi tinerilor spre sălile de sport şi spre performanţă.
  Demonstraţiile au fost din cele mai inedite, de la flotări pe dosul palmei, până la skandenberg.
  Cap de afiş a fost Radu Valahu, multiplu campion de skandenberg. Pe lângă acesta au sosit la Satu Mare Adrian Petre, un important judoka ce deţine recordul mondial la flotări pe dosul palmelor (1.419 repetări în 49 de minute), Doru Dorobat, fondatorul Fitness Urban România care a făcut demonstraţii de street workout, Olimpiu Făt, campion absolut al României de trei ori la skandenberg şi bineînţeles echipa de judo seniori de la CSM Satu Mare, care a cucerit în acest an medalia de bronz la Naţionale. Echipa a fost formată din Cristian Șereș, Remus Lazea, Amado Lazea, Eduard Nicolaescu, Florin Fușle, Marian Halas, Vasile Fușle, Lorand Samel și Ovidiu Pop.
  Pe rând, invitaţii au trecut la a încânta publicul prezent. După demonstraţiile acestora şi publicul a fost chemat pentru a participa la diferite concursuri.
  Cei mai mulţi au dorit să se întreacă la skandenberg, finala fiind una încinsă. În acest concurs s-au înscris 10 sătmăreni, iar cel mai bun a fost Ionuț Podac.
  Toţi cei prezenţi au declarat că s-au simţit bine şi că vor mai veni la Satu Mare ori de câte ori vor avea ocazia.
  “Sper că a fost o bună propagandă pentru sportul şi judo-ul sătmărean. Mă bucur că vremea a ţinut cu noi şi că totul a ieşit foarte bine“, a spus judoka de la CSM, Marian Halas.
  De cealaltă parte, Adrian Petre, iniţiatorul acestei campanii a precizat că se bucură de faptul că la Satu Mare sportul este atât de iubit şi apreciat.
  D. Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img