More


  Fiii satului s-au păruit

  - Advertisement -
   
  Doi frați s-au luat la bătaie chiar de ziua sărbătorii satului
   
  Doi frați din localitatea sălăjeană Mal s-au luat „la omor”, duminică, 24 august, în jurul orei 22.00, la finalul serbării „Fiii satului Mal”, pentru a aplana scandalul fiind nevoie de o echipă a jandarmilor sălăjeni.

  Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj, cei doi frați, unul de 48 de ani, iar celălalt de 58, ambii din Mal, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, şi-au adresat înjurii şi s-au agresat fizic reciproc, provocând scandal. Pentru calmarea situației, a fost nevoie de intervenția echipajului de jandarmerie care asigura măsurile de ordine publică la eveniment, care i-a și sancţionat contravenţional pe cei doi pentru provocare de scandal în loc public, pe primul cu amendă în valoare de 200 lei, iar pe cel de-al doilea doar cu avertisment.
  Tot duminică, după miezul nopţii, jandarmii sălăjeni au fost nevoiți să intervină la una dintre terasele amenajate la evenimentul de la Mal, identificându-l pe G.L., de 40 de ani, din Sâg, care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat scandal şi a adresat înjurii, cuvinte jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă la adresa altor persoane prezente la manifestări. După aplanarea scandalului, persoana respectivă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img