More


  Fotbal judeţean / S-a aprobat startul Ligii a IV-a Elite

  =

  Ieri la sediul AJF-ului sătmărean a avut loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv. În cadrul şedinţei s-a aprobat componenţa seriilor din Liga a IV-a Elite, Liga a IV-a şi a V-a. Şi s-a stabilit că elita, Liga a IV-a seria A şi Liga a V-a să înceapă pe 30 şi 31 august. În plus, după încheierea campionatului eşalonului cinci, Comitetul Executiv se va întruni şi va hotărî modalitatea de continuare a competiţiei pentru a se îndeplini numărul de jocuri impus de regulament.

  Comisia Tehnică, cu aprobarea Comitetului Executiv a hotărât ca fiecare antrenor din Liga a IV-a ELITE să poarte ID-ul eliberat de AJF Satu Mare în caz contrar aceștia nu își vor putea conduce echipa din incinta terenului de joc (bancă de rezervă și suprafață tehnică).

  Antrenorii care nu au depus documentele necesare pentru eliberarea ID-ului (două poze și copie după actul de identitate) o vor putea face până în data de 4 octombrie, ora 12.00, la sediul AJF Satu Mare. S-a stabilit şi cine poate sta pe banca de rezerve în timpul jocurilor. Astfel, vor avea voie să ocupe loc pe bancă jucătorii de rezervă, delegatul echipei, antrenorii (principal și secund), medicul sau asistentul medical și doi oficiali desemnați de delegatul echipei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img