More


  Fotbal / Start în Liga a IV-a Elite

  =

  liga-4

  Astăzi se dă, oficial, startul în Liga a IV-a Elite. După două amânări cerute de majoritatea echipelor, în acest week-end se dispută prima etapă a elitei. Şi partidele se anunţă interesante, pentru că în această ligă au ajuns formaţiile de top din fotbalul judeţean.

  În ceea ce priveşte programul, un singur meci a fost amânat. Cel de la Dorolţ dintre Recolta şi Olimpia II. Se pare că motivul principal îl reprezintă faptul că la Olimpia II nu a fost numit încă oficial nici un antrenor, în plus, mai mulţi cadeţi au plecat deja la echipe din Liga a III-a, cum e cazul lui Sabău, Kinczel şi Roghină, care au ajuns la FC Zalău.

  Echipele s-au pregătit aşa cum se cuvine pentru acest start. Având în vedere că peste 20 de jucători autohtoni s-au întors din Ungaria, unde au evoluat până în vară, nivelul va fi unul superior.

  Majoritatea formaţiilor s-au întărit, au adus jucători consacraţi nu doar în fotbalul amator. Condiţiile de desfăşurare a partidelor, terenul de joc, anexele renovate oferă un plus acestei ligi, aşa că avem toate ingredientele pentru a vedea meciuri de calitate.

  Campioana Oar se deplasează la Tăşnad, Ştiinţa Beltiug, o echipă în care s-a investit mult, va întâlni experimentata formaţie din Doba, iar nou-promovata Şoimii Mădăras se deplasează la Oraşu Nou pentru un meci cu echipa pregătită de Dacian Nastai. Partidele se dispută de la orele 16.00 juniorii şi 18.00 seniorii.

  Programul primei etape:
  Azi
  Schwaben K. Cămin – Gloria Moftinu Mare
  Unirea 08 Tăşnad – Someşul Oar
  Duminică
  Viitorul Vetiş – Sportul Botiz
  Ştiinţa Beltiug – Voinţa Doba
  Turul Micula – Luceafărul Decebal
  Recolta Dorolţ – Olimpia 2010 SM – amânat
  Talna Oraşu Nou – Şoimii Mădăras

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img