More

  Irinel Columbeanu are o iubită mai tânără cu 34 de ani, fostă vedetă Playboy!

  1

  Modelul Denisa Botcari şi milionarul Irinel Columbeanu (56 de ani) formează unul din cele mai noi cupluri din showbizul autohton.

  Până acum, i s-a spus “blonda lui Cristea”, după ce a fost fotografiată în compania fotbalistului. Ei bine, pentru Denisa Botcari, un model foarte căutat la Londra, “Prinţul” e deja istorie.

  Conform libertatea.ro, Denisa şi Irinel au ştiut să-şi ascundă idila înfiripată între ei, în urmă cu aproximativ o săptămână, chiar pe Litoral. În tot acest timp, ambii s-au afişat în diverse companii, ea, în a lui Cătălin Botezatu, probabil pentru a nu da sub nici o formă de bănuit că între ei ar exista mai mult decât o simplă prietenie.

  Contactat pe marginea acestui subiect, luat prin surprindere, Irinel Columbeanu nu a negat faptul că Denisa este noua blondă din viaţa sa: “Din moment ce fotografiile spun totul, nu pot nega. Nu vreau să fac însă nici unalt comentariu”.

  Până acum, Denisa Botcari s-a afişat în compania unora dintre cei mai râvniţi burlaci de la noi, cum ar fi fotbalistul Adrian Cristea, Liviu Vârciu sau Cătălin Botezatu.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE