More


  Liga a 2-a / Fără Bălău la Caransebeș

  - Advertisement -

  oli

  Lotul Olimpiei a plecat ieri la prânz la Caransebeș, unde sâmbătă va debuta în noul sezon al Ligii a 2-a în fața formației locale, FC.

  Din păcate înaintea acestei deplasări antrenorii Bodea și Dragomir au primit o veste nu tocmai plăcută, unul dintre jucătorii de bază, Marius Bălău, a resimțit dureri la spate și a fost lăsat acasă. Pe lângă Bălău, şi noile achiziții Onicaș și Carter au rămas la Satu Mare , iar Rus accidentat nu a fost inclus în lot.

  ”Sperăm să nu resimțim prea mult absența lui Bălău , să facem un meci bun și să ne întoarcem acasă cu toate punctele” spune secundul Lulu Dragomir.

  Olimpia va avea programat azi un antrenament la Caransebeș .

  Partida FC Caransebeș-Olimpia din prima etapă a ligii a 2-a se va juca sâmbătă de la ora 11. 19 jucători au fost incluși în lotul pentru Caransebeș de antrenorii Bodea și Dragomir.

  Anca și Șuta portari, Muntean, Burlacu, Mureșan, Ioniță, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, Scwarzkopf, Micaș, Villand, Laso, Bujor, Apostu, Feier, Boștină, Faur jucători de câmp.

  Din păcate problema mijlocașului stânga n-a fost rezolvată, transferurile lui Păun de la CFR Cluj și Brata de la Pandurii intrând în impas. Referitor la amicalul cu echipa clujeană, acesta este in pericol sa nu se mai dispute. Asta pentru că Iuliu Mureşan & co nu şi-au respectat promisiunea şi pe 5 septembrie au perfectat un alt meci amical. La Cluj ar urma să sosească Şahtiorul lui Mircea Lucescu. Încă nu s-a luat nici o decizie referitoare la meciul dintre Olimpia şi CFR, conducerea grupării sătmărene aşteptând un comunicat oficial din partea fostei campioane.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img