More


  Nadia Comăneci a răspuns provocării ALS Ice Bucket Challenge

  - Advertisement -

  3

  Fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a postat pe contul său de Facebook un film în care apare turnându-şi apă cu gheaţă pe cap şi le-a transmis, la rândul ei, fostului tenismen Ion Ţiriac şi fostului fotbalist Gheorghe Hagi provocarea în cadrul campaniei ALS Ice Bucket Challenge.

  Fosta gimnastă a precizat că împreună cu soţul său Bart Conner sprijinină financiar asociaţia care strânge fonduri pentru cercetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

  Pe Facebook, Nadia Comăneci a postat şi un film cu fiul său, Dylan, în aceeaşi ipostază, despre care fosta campioană de la Montreal s-a declarat mândră.

  “ALS Ice Bucket Challenge” este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă cu gheaţă şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

  Numeroase celebrităţi, de la fostul preşedinte George W. Bush şi până la cântăreţul Justin Bieber ori fondatorul Microsoft Bill Gates, au răspuns provocării în cadrul campaniei ALS Ice Bucket Challenge, ce constă în turnarea unei găleţi cu apă cu gheaţă pe cap sau o donaţie, iar de cele mai multe ori ambele, către Asociaţia ALS.

  Asociaţia a anunţat, joi, că a primit donaţii în valoare de 41,8 milioane de dolari începând de la 29 iulie şi până la 21 august. În aceeaşi perioadă a anului trecut, suma donată a fost de 2,1 milioane de dolari.

  Fenomenul a fost imitat şi în România, preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, atacanţii Adrian Mutu şi Romeo Surdu, antrenorul Flavius Stoican au acceptat şi ei să li se toarne apă rece pe cap.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img