More

  O prezentatoare TV de la noi a divorţat!

  1

  Vedeta tv Diana Bart (32 de ani) şi afaceristul Adrian Geotoiu (35 de ani) şi-au spus “adio”, după doi ani de căsătorie.

  Diana Bart şi Adrian Geotoiu s-au căsătorit civil în septembrie 2012, iar nunta au făcut-o fix un an mai târziu. Inedit este că după fiecare eveniment au avut câte o lună de miere, prima în Turcia, a doua în Grecia.

  “Încă din prima lună de miere ne-am dat seama că există nepotriviri între noi, însă am zis să mergem mai departe, să ne mai acordăm o şansă. N-a fost cu succes. A contat mult şi distanţa dintre noi, el mergea des la Braşov, cu afaceri, eu lucram în Bucureşti”, a povestit Diana pentru click.ro.

  Aşadar, în urmă cu patru luni, s-a produs despărţirea, iar cei doi au acum vieţi separate. “Avem maturitatea să rămânem în continuare prieteni, ba mai mult, el chiar mi-a dezvăluit că are deja o altă relaţie. I-am urat să fie fericit, iar el mie la fel. Nu ne-am spus cuvinte grele, pur şi simplu am hotărât să ne separăm. Am ajuns la un acord amiabil în ceea ce priveşte divorţul, lucrurile fiind cu atât mai simple cu cât nu avem nimic de împărţit”, a mai declarat Diana Bart pentru Click!.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE