More


  Polițiștii sălăjeni au făcut o razie printre țigani

  - Advertisement -

  Poliţiştii sălăjeni au depistat în cartierul Ortelec al municipiului Zalău nu mai puțin de zece persoane care locuiau ilegal şi alte 28 care aveau construite ilegal locuinţe.

  Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Poliţia municipiului Zalău a organizat, azi dimineață, o amplă acţiune la care au participat poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică pentru Mediul Urban, inspectori din cadrul Primăriei municipiului Zalău, lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj, poliţia locală, poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale şi lucrători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

  „Acţiunea a avut ca obiective creşterea climatului de siguranţă publică a cetăţenilor, identificarea persoanelor şi a locului de domiciliu al acestora, stabilirea legalităţii şederii acestora precum şi prevenirea şi combaterea infracţiunilor de furt de animale şi produse agricole de pe câmp. Cu această ocazie, au fost identificate zece persoane care locuiesc ilegal în zona menţionată, alte 28 aveau construite ilegal locuinţe, iar 12 persoane au fost conduse la sediul poliţiei în vederea luării măsurilor legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

  În urma descinderilor, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.500 lei, din care 4 sancţiuni la Legea 61/1991 R privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice în sumă de 800 lei şi 10 sancţiuni la OUG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, în valoare de 700 lei.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img