More


  Ponta, într-o intervenţie la TV unde era invitat Antonescu: Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi

  =

  1

  Liderul PSD, Victor Ponta, a intervenit telefonic luni seara, în emisiunea de la Realitatea TV în care era intervievat fostul lider PNL Crin Antonescu, spunând că vrea să îl salute şi că speră că amândoi s-au înşelat când s-au despărţit, crezând fiecare despre celălalt că este “omul lui Băsescu”.

  “Noi ne-am despărţit după trei ani, domnul Antonescu fiind convins că eu sunt omul lui Băsescu, eu fiind convins că domnul Antonescu are o înţelegere cu Băsescu. Nu pot decât să-mi exprim o speranţă: că amândoi ne-am înşelat. Eu cred că Traian Băsescu este cel mai mare rău de care a avut parte România după 1990 încoace. Am rupt USL dintr-o dezinformare de ambele părţi. Eu cred că viitorul preşedinte nu va mai avea puterea lui Traian Băsescu. Mi-e dor de USL şi de vremurile acelea frumoase. Eu pe domnul Băsescu pot să spun că îl urăsc”, a spus Ponta.

  În emisiunea de la Realitatea TV, Antonescu a afirmat că nu îl va vota pe Ponta la alegerile prezidenţiale şi că îl va susţine pe Klaus Iohannis doar dacă observă bună-credinţă din partea acestuia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img