More


  Sesiune extraordinară a Parlamentului pentru Legea CAS, pe 25-26 august

  =

  2

  Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni pe 25 august, respectiv 26 august, în sesiune extraordinară pentru a discuta reezaminarea Legii CAS, precum şi Legea petrolului, au precizat, joi, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

  Sursele citate au arătat că s-a ajuns la un acord între partidele parlamentare pentru convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară la sfârşitul lunii august, în contextul solicitării avansate în acest sens de opoziţţie, respectiv de PNL şi PDL.

  Potrivit aceloraşi surse, coaliţia guvernamentală a agreat convocarea sesiunii extraordinare, dar nu la data solicitată de PDL şi PNL, ci pentru 25, respectiv 26 august, din considerente care ţin de cvorumul necesar dezbaterii şi adoptării legilor respective.

  Sursele citate au mai arătat că partidele care formează coaliţia guvernamentală au agreat convocarea unei sesiuni extraordinare şi pentru că e necesară dezbaterea şi adoptarea rapidă a Legii petrolului, având în vedere că România riscă sancţiuni internaţionale dacă nu adoptă acest act normativ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img