More


  Start ratat

  - Advertisement -

  3

  Startul de campionat a găsit gruparea din Satu Mare complet nepregătită: apărare visătoare, lipsa de idei în atac și cu o atitudine de meci amical, ceea ce a dus la o înfrângere logică.

  O echipă venită din liga a treia, un antrenor debutant în B și un marcator transferat din liga a patra. Ei sunt cei care au învins Olimpia Satu Mare în runda de deschidere a noului sezon. Stadionul din Caransebeș s-a umplut chiar dacă prețul biletului a fost piperat pentru un oraș de 30.000 de locuitori, șapte lei. Aproape 2.000 de spectatori au urmărit revenirea bănățenilor în divizia secundă după exact trei decenii de absență, iar gazdele au tratat-o cu fast: arenă renovată, galerie gălăgioasă și mingea de joc adusă de un parașutist ce a aterizat exact în cercul median.
  Pe gazon, gazdele au început entuziast și au rezolvat meciul în primul sfert de oră, când trupa lui Bodea a părut la fel de timorată ca și cum ar fi jucat pe Camp Nou. Negoescu a tras la o palmă de bară, în minutul 5, iar Alexandru Manea, adus de la Gloria Arad, din liga a patra, nu a mai greșit, zece minute mai târziu, când a înscris de la limita careului mic.
  După gol, jocul s-a echilibrat: Bujor a avut o șansă bună în prima repriză, argentinianul Laso și Burlacu au intrat imediat după odihnă, iar primul a schimbat ceva în fața jocului. Suficient pentru o ocazie-două, nu și pentru gol, căci fotbalistul venit de la UTA este sud-american și la pregătirea fizică, nu doar la tehnică. Mai mult, Dârvaru, Săulescu și Ologu puteau dubla diferența pe final, când Oli a căzut total și a dat semnalul petrecerii pentru galben-albaștrii din Caransebeș.
  Olimpia va sta etapa următoare iar în runda a treia va juca tot în deplasare , la Fortuna Poiana Câmpina.
  FC Caransebeş: Coca – Săulescu, Goşa (cpt.), Barbu, Manea – Lupu, Artean, Precup, Poiană (66 Dicu) – Dârvaru (85 Himcinschi), Negoescu (77 Ologu). Antrenor: Sorin Bălu
  Olimpia: Anca-Trip – Muntean(80 Boştină), Ioniţă, Heil, Iuhas (cpt.) – Svarczkopf, Villand (46 Burlacu) – Gavrilescu, Bîc, Faur (46 Laso) – Bujor. Antrenor: Cosmin Bodea

  Declarații:
  ”Felicit echipa gazdă pentru dăruirea pe care au avut-o în teren. Noi din păcate în prima repriză am făcut un joc slab, nu am respectat deloc sarcinile pe care le-am stabilit înainte de meci. Știam jocul echipei gazde și dorința lor de a-și adjudeca prima victorie în Divizia B. În partea a doua am evoluat ceva mai bine, dar din păcate lipsa de concentrare în atac a făcut ca noi să nu înscriem. Dacă nu fructifici ocaziile ivite e greu să te impui în deplasare. În privința lui Laso…el e în urmă cu pregătirea fizică și am preferat să-l introducem abia în partea a doua în speranța că vom destabiliza apărarea gazdelor. Avem probleme în partea stânga, mi-aș mai dori un mijlocaș stânga. Obiectivul nostru este intrarea în play-off” – Cosmin Bodea, antrenor Olimpia.
  ”E cea mai frumoasă zi din viața mea, e o zi specială pentru echipa noastră, o zi pe care o așteptam de când am început să antrenez. E debutul meu și-mi doream să fie cu dreptul. Meciul de azi a fost infernal, Olimpia e o echipă foarte bună, cu pretenții, dar cu dăruire și atitudine am reușit să ne impunem. Diferența s-a făcut la atitudine. Jucătorii noștri au dat totul pe teren. Atitudinea, determinarea și siguranța în defensivă au făcut diferența. Cred că cu mult sacrificiu putem învinge orice echipă din serie. Mai avem nevoie de omogenizare, avem nouă jucători noi în lot, dar sunt convins că împreună putem face lucruri deosebite în acest campionat. Le mulțumesc suporterilor care au umplut arena și au fost clar al 12-lea nostru jucător” – Sorin Bălu-antrenor FC Caransebeș.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img