More


  Steaua, la un meci distanţă de grupele Ligii

  =

  Steaua este la un singur meci de o nouă accedere în grupele Ligii Campionilor. Partida decisivă se joacă în această seară în Bulgaria. În tur, Steaua a învins pe teren propriu pe Ludogoreţ cu 1-0 prin golul marcat de Chipciu în minutul 88, cel care a ratat în prealabil o lovitură de la 11 metri.
  Acesta s-a ales şi cu un cartonaş galben şi este suspendat pentru partida retur.

  În plus, problemele lui Costel Gâlcă nu se opresc aici, în ceea ce priveşte indisponibilităţile.

  Portarul Arlauskis s-a accidentat în partida cu Ceahlăul şi aproape sigur nu va juca în acest meci decisiv.

  Drept urmare Niţă ar urma să apere buturile Stelei.

  În ceea ce-i priveşte pe bulgari, aceştia par foarte inventivi şi ironici. Oameni din cadrul clubului au declarat că Steaua a făcut blat cu Ceahlăul, că jucătorii de la Ludogoreţ au primă de calificare de 1 milion de euro şi multe alte picanterii.

  În ceea ce priveşte fanii stelişti prezenţi la meci, aceştia nu vor fi puţini. Galeria celor de la ŢSKA Sofia, înfrăţită cu cea a Stelei a promis că va susţine necondiţionat formaţia roş-albastră.

  Partida va începe la ora 21.45, în direct la TVR 1, Digisport şi Dolcesport şi va fi arbitrată de o brigadă spaniolă cu Alberto Undiano Mallenco la centru, ajutat la cele două linii de Roberto Diaz Perez del Palomar și Juan Carlos Yuste Jimenez.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img