More


  Strângere de semnături pentru susţinerea lui Ponta

  =

  7

  În municipiul Satu Mare vor fi amplasate corturi pentru strângerea de semnături de susţinere din partea sătmărenilor pentru candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţia României. Anunţul a fost făcut ieri de primarul municipiului Satu Mare, în cadrul unei conferinţe de presă la care au mai participat consilierul local PSD, Adrian Micle, city-managerul Dan Băbuț, dar şi noul director interimar al SC Transurban SA, Ionuţ Bujor.

  Puncte pentru strângerea de semnături
  Potrivit primarului Dorel Coica, începând de azi, pe raza municipiului Satu Mare vor fi amplasate 11 corturi, care vor fi practic puncte de strângere de semnături de susţinere a premierului Victor Ponta la cea mai înaltă funcţie în stat. Acţiunea va fi coordonată atât de edilul şef cât şi de către preşedintele Organizaţiei municipale de tineret a PSD Satu Mare, Ionuţ Bujor, şi consilierul local Adrian Micle. “Îl susţinem pe domnul Ponta la preşedinţia României. Fac un apel către tineri şi către persoanele care consideră că PSD este un partid politic puternic, să vină alături de noi. Domnul Victor Ponta este o personalitate foarte bine cotată pe plan extern şi este omul de care, în acest moment, România are nevoie”, a declarat Dorel Coica. Tot cu această ocazie, primarul Dorel Coica le-a răspuns consilierilor locali ai UDMR, PDL şi PNL care, la ultima şedinţă de Consiliu Local, l-au acuzat de management defectuos. “Cum au simţit că plec li s-au încordat muşchii la unii dintre consilieri. Din păcate odată cu încordarea muşchilor probabil că nu au mai avut irigaţie cerebrală şi unii dintre ei au început să emane numai inepţii şi numai prostii. Este campanie electorală, toţi pe care i-aţi văzut în faţa celor de la USL sunt adversari politici, mai nou şi doamna viceprimar este în opoziţie, deci e normal să ne atace. Nu intru în polemică cu ei pentru că le cunosc valoarea la fiecare”, a spus Dorel Coica.

  Director nou la Transurban
  Edilul şef a făcut cunoscut şi numele noului director interimar al SC Transurban SA, acesta fiind Ionuţ Bujor. “Îi mulțumesc fostului director pentru toată activitatea desfășurată la conducerea societății și îl rog să rămână în continuare în echipa de conducere deoarece avem nevoie de experiența sa”, a declarat Coica. Fostul director, Simion Ivan, a declarat că s-a retras de la conducerea SC Transurban SA din motive personale și de sănătate şi a urat succes noului director interimar. La rândul său, Ionuţ Bujor a afirmat că se bucură de susținerea pe care o primesc tinerii în Satu Mare. “Voi alcătui un plan de management pe care îl voi supune Consiliului de Administrație al societății”, a mai adăugat Bujor.
  Ionuţ Bujor are 29 de ani şi este jurist de profesie. Este masterand în ştiinţe penale şi criminalistică. A îndeplinit și funcția de consilier juridic în cadrul SC Transurban SA. De asemenea, noul director a absolvit un curs de manager de proiecte iar în perioada 2012-2013 a făcut parte din Consiliul de Administraţie al Apaserv, iar din aprilie 2014 a ocupat funcția de președinte al Consiliului de Administrație al SC Apaserv SA Satu Mare. Pe linie politică, Ionuț Bujor este liderul Organizaţiei Municipale de Tineret a PSD Satu Mare. De asemenea, primarul Dorel Coica a mai afirmat că în urma unei vizite făcute alături de city-managerul Dan Băbuţ în China, au fost puse bazele unei înfrățiri cu un oraș din această țară şi s-au întâlnit cu mai mulți investitori cu care au avut discuții importante despre economie și învățământ. Potrivit conducerii orașului, Satu Mare s-ar mai putea înfrăți cu alte două localități din China iar în urma înfrăţirii, mai mulţi investitori chinezi ar putea ajunge în Satu Mare. De asemenea se au în vedere și mai multe schimburi de delegații între aceste municipii.

  Silvia Cseh  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img