More


  Un avion de pasageri s-a prăbuşit în Iran. 38 de oameni au murit şi 10 au fost răniţi

  =

  3

  Un avion de pasageri s-a prăbuşit în apropierea aeroportului din Teheran, iar 38 de oameni au murit în accident, informează agenţia de presă iraniană. Conform martorilor oculari, avionul a pierdut controlul după desprinderea de pe pistă şi a rezistat doar câteva secunde în aer.

  UPDATE: Treizeci şi opt de persoane au murit, alte zece persoane fiind rănite, anunţă autorităţile iraniene

  “La bordul avionului erau 40 de pasageri şi opt membri ai echipajului. (…) Treizeci şi opt de persoane au murit. Zece au supravieţuit şi sunt la spital”, a declarat Ahmad Majidi, adjunctul ministrului iranian al Transporturilor.

  “Avionul a căzut într-o zonă împădurită, la marginea unui cartier rezidenţial; nu există victime la sol”, a declarat Alireza Jahanguirian, preşedintele Organizaţiei aeronautice civile din Iran.

  Bilanţul prezentat anterior de agenţia IRNA era de 48 de morţi.

  Potrivit IRNA, avionul de tip Iran-140 aparţine companiei Sepahan Air şi se îndrepta spre oraşul Tabas, situat în nordul Iranului.

  Avionul s-a prăbuşit în zona rezidenţială Azad, iar cele 48 de persoane aflate la bord au murit pe loc.

  Alte trei persoane, aflate la sol, au fost rănite.

  Potrivit anchetatorilor, accidentul s-a produs din cauza unei probleme la unul dintre motoarele aeronavei.

  Avinul Iran-140 Sepahan Air s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, în afara capitalei, informează agenţia iraniană Fars.

  Conform martorilor oculari, avionul a pierdut controlul după desprinderea de pe pistă şi a rezistat doar câteva secunde în aer.

  Mohammad Ilkhani, directorul Companiei Aeriene iraniene, a declarat că avionul avea la bord 40 de pasageri şi 8 membri ai echipajului. Ilkhani a confirmat că pilotul a piedut controlul aeronavei la sfârşitul pistei şi s-a prăbuşit la câteva secunde.

  Conform unor surse de la locul accidentului, pilotul era ucrainean, iar toţi cei 48 de pasageri de la bord au murit.

  În ultimii 25 de ani au avut loc peste 200 de accidente în care au fost implicate avioane iraniene, provocând moartea a peste 2.000 de oameni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img