More


  Un fost stelist în curtea Olimpiei

  =

  onicas

  FC Olimpia a mai perfectat un transfer de marcă. Este vorba despre fostul stelist Mihai Onicaş, mijlocaş de meserie. Sâmbătă, la meciul “şcoală“ a echipei fanion a fost prezent şi Onicaş, cel care a semnat un contract valabil pe doi ani cu Olimpia.

  Mijlocaşul de 24 de ani venit de la ASA Tg. Mureş a jucat în 2009 la Steaua sub comanda lui Bergodi, după care a ajuns în curtea celor de la Poli Iaşi şi FCM Tg. Mureş. A mai trecut şi pe la Unirea Urziceni şi Viitorul Constanţa, iar acum îl vom vedea evoluând la Satu Mare. Cota de piaţă a acestui jucător este de 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

  Prin aducerea lui Onicaş la Satu Mare se doreşte întărirea liniei mediene, deşi este un jucător cu un profil defensiv. Cu siguranţă va aduce un plus în echipa sătmăreană care se pregăteşte cu paşi repezi de startul noului sezon.

  În ceea ce priveşte definitivarea lotului, antrenorul Cosmin Bodea mai aşteaptă un jucător de bandă stângă. Pe ultima sută de metri s-ar mai putea perfecta unul, două transferuri. Nu s-a renunţat la aducerea mijlocaşului stânga Ciprian Brata sau a cadetului Păun de la CFR Cluj. Însă lucrurile trebuie să decurgă rapid, pentru că joi se încheie perioada de “mercato“. Olimpia intră în ultima săptămână de pregătiri înaintea debutului în sezonul 2014-2015 al Ligii a II-a, pentru că pe 30 august galben-albaştri se deplasează la nou-promovata Caransebeş.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img