Vacanţele în Europa se ieftinesc cu până la 50% din luna septembrie

4

Vacanţele şi city breakurile în principalele oraşe din Europa au, din septembrie, preţuri cu până la 50% mai mici faţă de cele din perioada verii, iar un city break care include trei nopţi de cazare şi transport cu avionul poate fi achiziţionat chiar şi cu mai puţin de 150 euro, potrivit Vola.ro.

Scăderea se datorează atât ofertelor de early booking în cazul majorităţii destinaţiilor, cât şi actualizării preţurilor după 1 septembrie, când se consideră că începe extrasezonul pentru vacanţe.

“Cele mai multe persoane îşi iau concediu vara, de aceea, odată cu începutul toamnei, hotelierii scad preţurile pentru a reimpulsiona cererea. Acelaşi lucru, dar într-o proporţie mai mică, este valabil şi pentru preţurile companiilor aeriene. Aceşti doi factori combinaţi fac ca scăderea pentru un pachet de genul city break sau vacanţă să poate ajunge la câteva zeci de procente faţă de preţurile din plin sezon”, a declarat Manuela Melinescu, directorul de marketing al portalului de turism Vola.ro.

Spre exemplu, preţul pentru un city break la Milano în luna octombrie porneşte de la 128 de euro de persoană, faţă de 230 de euro la începutul verii. Tot în Italia, un city break la Roma costă doar 150 de euro, în loc de 245 euro în luna iulie.

O alta destinaţie cautată, Londra, este cu aproximativ 30% mai ieftină, un city break care include bilet de avion, trei nopţi de cazare cu mic dejun şi asigurare medicală costând de la 195 de euro.

De asemenea, un sejur mai lung la început de noiembrie în Benalmadena, pe Costa del Sol (Spania), costă 181 de euro, în preţ fiind incluse biletul de avion, cazare timp de şapte nopţi într-un apartament şi asigurare medicală. Aceeaşi destinaţie, în luna iulie, era aproximativ 350 de euro, cu 50% mai scumpă.

Săptămâna viitoare, pe 3 septembrie, Vola lansează trei noi destinaţii de city break, Copenhaga, Valencia şi Perugia.

“Preconizăm ca şi aceste destinaţii vor stârni interesul, datorită tarifelor accesibile. Dar pentru toamnă aceasta ne asteptăm ca în topul preferinţelor românilor sa fie tot marile capitale europene, Roma, Londra, Viena, Paris”, a arătat Manuela Melinescu.

Vola.ro, cu afaceri de peste 20 milioane euro, este cea mai mare agenţie de turism online din România, care oferă servicii complete de turism: bilete de avion de linie şi low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanţe, asigurări medicale de călătorie şi servicii de rent-a-car.

Portalul a fost înfiinţat în 2007 de Daniel Truică, care avea atunci 27 de ani, şi de doi tineri polonezi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

CONVOCATOR

  COMPLETAREA ORDINII DE ZI A ADUNĂRII GENERALE ORDINARE A ACȚIONARILOR  SOCIETATII ARDEALUL SA             Directoratul societății ARDEALUL SA, societate administrată în sistem dualist, cu sediul...

PERFORMANȚĂ. Niciun CAZ NOU de CVOVID-19 de aproape O SĂPTĂMÂNĂ la Satu Mare. Doar DOUĂ CAZURI în județ

De aproape o săptămână, mai exact din data de 23 mai, în județul Satu Mare nu a fost înregistrat niciun caz nou de COVID-19...

NEBUNIE. Alți patru INCONȘTIENȚI, prinși de polițiști. Vor plăti SCUMP isprava lor

Polițiștii sătmăreni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii...

RAZIE. Poliția face CURAT în TRAFIC. Alte 15 permise SUSPENDATE într-o singură zi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 28 mai a.c., activități de menținere a unui climat de...

ARESTARE. INFRACTOR PERICULOS, prins de polițiști. Capete de ACUZARE GRAVE

Ieri, 28 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat pe raza municipiului Satu Mare, un bărbat, de...