More


  Victorie pentru FC Caransebeş în Cupa României

  =

  caransebes

  Marţi după-amiază s-au disputat partidele din cadrul fazei a 4-a a Cupei României. Adversara Olimpiei de sâmbătă din prima etapă a ligii a 2-a, FC Caransebeş, a reuşit să se impună la Motru, scor 2-0 şi să se califice în faza următoare.

  Chiar dacă au avut în teren o formulă de echipă formată mai mult din rezerve, cei de la Caransebeş au câştigat duelul cu Minerul prin reuşitele lui Himcinschi şi Artean din minutele 40 şi 71.

  Înaintea partidei din cupă, FC Caransebeş şi-a prezentat oficial lotul într-un amical disputat acasă cu Metalurgistul Cugir. Cărăşenii s-au impus cu 3-2 iar oficialii echipei se anunţă optimişti înaintea confruntării cu Olimpia.

  „În Cupă la Motru am folosit jucători care au intrat pe final sau au jucat mai puţin, iar sâmbătă, la prima etapă cu Olimpia, sper şi cred că vom fi în cea mai bună formă şi la ora 1 (n.r. 13:00) să ne bucurăm cu toţii”, a spus antrenorul Sorin Bălu la Radio Reşiţa.

  Interesant e că din lotul celor de la Caransebeş face parte şi Gheorghe Goşa un jucător ce a evoluat şi la Olimpia în urmă cu 10 ani. Altfel, în faza a 5-a a Cupei României va intra şi Olimpia Satu Mare. Echipa fanion a judeţului ar putea întâlni pe FC Bihor, Unirea Jucu sau Arieşul Turda. Programul va fi stabilit cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img