More

  Zece siteuri care te vor face mai deştept

  4

  Dacă v-aţi săturat să citiţi newsfeed-ul Facebook şi aţi vrea să aveţi activităţi mai constructive în mediul online, ar trebui să navigaţi pe site-uri care vă pot facilita accesul către informaţii variate.

  Iată o listă cu  numele a zece astfel de site-uri:

  1. Duolingo — Este un joc prin care puteţi învăţa orice limbă străină, gratuit. Dacă vreţi mai multe materiale gratuite prin care să învăţaţi limbi străine, încercaţi BBC Languages.

  2. Gibbon — Utilizatorii postează articole şi videoclipuri care vă ajută să învăţaţi orice, de la programare iOS, până la storytelling eficient.

  3. Instructables — Puteţi învăţa să construiţi orice, de la un lansator de mingi de tenis, până la un cort în curte prin intermediul unor videoclipuri amuzante.

  4. Investopedia — Învăţaţi tot ceea ce trebuie să ştiţi despre lumea investiţiilor, pieţe şi finanţe personale.

  5. Quora — Aflaţi răspunsul la întrebările voastre de la alţi oameni inteligenţi sau citiţi întrebările celorlalţi utilizatori.

  6. Recipe Puppy — În funcţie de ingredientele pe care le găsiţi în bucătărie, acest motor de căutare vă oferă o listă cu felurile de mâncare pe care le puteţi găti. Pentru o listă mai amplă de reţete, încercaţi AllRecipes.

  7. Spreeder — Acest software vă poate îmbunătăţi viteza de citire şi înţelegere. Introduceţi textul pe care doriţi să îl citiţi, iar el se va ocupa de restul.

  8. Unplug The TV — Este un website amuzant care oferă videclipuri cu conţinut informaţional pe care să le urmăriţi în loc de TV.

  9. VSauce — Este un canal YouTube care oferă informaţii interesante culese de pe Internet ce vă vor face să realizaţi cât de uimitoare este lumea noastră. “Ce s-ar întâmpla dacă Pământul nu s-ar mai învârti?” şi “De ce ne plictisim?” sunt genul de întrebări la care canalul oferă răspunsuri.

  10.  StackOverflow — Un site cu întrebări şi răspunsuri pentru programatori.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE