Alo! Batem și noi pe cineva?1

Mult așteptata revenire a Olimpiei nu s-a produs nici la Câmpina. Galben-albaștrii au pierdut și al doilea meci din campionat și au ajuns la coada clasamentului în serie.

Fortuna a început în forţă meciul cu sătmărenii, hotărâtă parcă să tranşeze cât mai rapid disputa. Şi le-a reuşit stratagema elevilor lui Stăncioiu, care au deschis rapid scorul prin Vali Munteanu, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă, pe care tot el o obţinuse, după o cursă impetuoasă pe partea stângă de peste 60 metri.
Apoi, în minutul 27, jucătorii Fortunei şi-au dublat avantajul, după o fază superbă finalizată de Chipirliu, cu Zsiga în rol de coautor. La 2-0, Fortuna a redus considerabil turaţia motoarelor, permiţând oaspeţilor să devină tot mai periculoşi în faţa porţii lui Iustin Popescu. De altfel, Bujor şi Boştină au ratat două ocazii cât roata carului.Și în loc de 1-1 s-a făcut 2-0 .
La pauză, Stăncioiu a făcut o serie de modificări, inclusiv în angrenajul tactic, readucându-l pe Bogdan Şandru în centrul defensivei şi coborându-l pe Cioinac în faţa liniei de apărare. În plus, Fortuna a încercat (şi reuşit) “îngheţarea” jocului, astfel că repriza secundă nu s-a mai întâmplat aproape nimic… De altfel, primul şut pe spaţiul porţii în repriza secundă l-am consemnat în minutul 82, atunci când Vali Munteanu a avut o cursă de peste 70 metri şi a şutat periculos, dar portarul sătmărenilor a respins în corner, la o acţiune la care spectatorii au aplaudat cu generozitate frumuseţea fazei.
În rest, Olimpia a dezamăgit, din nou , și a punctat la Câmpina doar la capitolul nervi. Cu Bodea zmeu doar în duelurile verbale cu arbitra Teodora Albon și apoi la conferința de presă.
Olimpia joacă sâmbătă primul meci acasă din actualul sezon, cu Șoimii Pâncota. Măcar pe ăștia să-i batem….

Marcatori: V. Munteanu 4-11m, Chipirliu 27.
Fortuna: I. Popescu – Dobrosavlevici, M. Marin (cpt), Crişan (46 Damian), Şandru – Cioinac, Minciună – Honciu, V. Munteanu, Zsiga (60 Velici) – Chipirliu (80 Antohi). Rezerve neutilizate: Gârlea – Aldea, Năstase, Buhuşi. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Olimpia: I. Anca – D. Muntean, Bălău, Heil, Iuhas (cpt) – Gavrilescu, Svarczkopf, Villand (57 Laso Maximiliano; 78 Faur), Bic – Bujor, Boştină (74 Apostu). Rezerve neutilizate: Şuta – Burlacu, Mureşan, Micaş. Antrenor: Cosmin Bodea.
Cartonaşe galbene: Antohi 84 – Villand 26, Iuhas 50, Svarczkopf 57.
Arbitri: Teodora Albon (Cluj-Napoca) – Petruţa Iugulescu (Târgovişte), Andra Hiticaş (Cluj-Napoca) – Alexandru Filip (Târgovişte).
Observatori: Liviu Seceanu (Galaţi) – pentru arbitiraj, Daniel Scânteie (Bacău) – pentru joc.

Declaraţii după joc

Cosmin Bodea aruncă pisica în ograda conducerii!
“Este nepermisă uşurinţa cu care facem cadouri echipelor adverse.  Din păcate, plătim greşelile de la nivelul conducerii şi până la nivelul jucătorilor, pentru că toată lumea a spus că în primele două deplasări vom face maximum de puncte, pentru că întâlnim două nou promovate. Meciurile nu se câştigă dinainte, intrând cu nasul pe sus pe teren, ci este nevoie de multă, foarte multă muncă. Meciul de astăzi l-am început practic de la 0-1, după ce jucătorul nostru şi-a talonat adversarul 60 metri şi l-a faultat în careu! Nu se poate aşa ceva! Au fost multe greşeli individuale şi trebuie rapid să ne revenim. Nu ştiu dacă se pune problema unui pericol iminent al postului meu. Totuşi, de abia au trecut 3 etape în care noi am jucat doar două meciuri, ambele în deplasare. Important este să identificăm problemele şi să le rezolvăm!”
Florin Stăncioiu, antrenor Fortuna Poiana Câmpina: “Am câştigat 3 meciuri în 7 zile!”
“Sunt foarte bucuros pentru jucători şi pentru echipa noastră că am reuşit să trecem peste o săptămână grea, în care am jucat 3 meciuri foarte importante în numai 7 zile, inclusiv cu o deplasare foarte lungă la Oradea, şi am câştigat toate cele trei meciuri, cele două din campionat şi partida din Cupa României. Dincolo de bucuria acestei frumoase victorii, m-a bucurat că jucătorii au înţeles şi aplicat ceea ce le-am transmis din punct de vedere tactic, iar după 2-0 nu ne-am mai aventurat în ofensivă, ci am preferat să închidem jocul şi să ne conservăm avantajul. Am ales această variantă şi pentru că în repriza secundă apăruse şi oboseală după cele 3 meciuri în 7 zile. De asemenea, mă bucură că echipa începe să devină o adevărată familie, că am reuşit în aceste prime jocuri oficiale să rulez 22 din cei 24 de jucători din lot, şi îmi doresc să am şi în continuare inspiraţia de a introduce cei mai buni 11 din cei 24 de jucători. Nu este deloc uşor, pentru că – din fericire – avem un lot foarte bun, un colectiv unit, care poate face cu adevărat performanţă”.
Sursa sportcampina.ro

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts