Baschet / A ajuns şi Ashley Adams1

Cea de-a treia americancă a echipei de baschet de la CSM, Ashley Adams, a ajuns joi la Satu Mare. Asta pentru că a participat cu echipa universitară a Statelor Unite ale Americii la un puternic turneu în China.

“Sunt în formă, pregătită să joc, abia aştept să îmi cunosc noile colege. E pentru prima dată când voi evolua într-un campionat din Europa şi sper să nu dezamăgesc încrederea celor care m-au adus aici“, a spus baschetbalista. Întrebată dacă a mai fost în Europa, aceasta a răspuns că a fost în Ungaria, Austria şi Franţa cu echipa colegiului din Ohio, dar că în România e pentru prima dată.

Invitat luni seară la un post local de televiziune, fostul antrenor Petru Eleş a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătoarei venită de la Ohio State. “Va fi cu siguranţă unul dintre cei mai buni pivoţi care a jucat la Satu Mare, am mare încredere că va ajuta mult echipa“, a completat acesta.
Vă reamintim că primul meci oficial al noului sezon este programat pe 20 septembrie, în Cupa României cu Rapid. Se duc tratative ca ambele partide cu formaţia giuleşteană să se joace la Satu Mare. Până atunci, la finalul săptămânii viitoare echipa va susţine mai multe jocuri amicale, joi la Arad, vineri, sâmbătă şi duminică în cadrul turneului de la Timişoara.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts