More

  Baschet feminin / Biljana Stjepanovic, noul pivot al CSM-ului

  baschet

  Cu doar câteva zile înainte de startul în noul sezon al Ligii Naţionale, echipa de baschet de la CSM Satu Mare s-a mai întărit cu o jucătoare. Este vorba despre sârboaica Biljana Stjepanovic care îi va lua locul americancei Stephanie Sension, pivot care a părăsit echipa sătmăreană după câteva zile de pregătiri.

  În România, Biljana Stjepanovic a evoluat la Braşov, ultimul sezon fiind legitimată la echipa din Minsk, Belarus. În această perioadă de pregătire a fost foarte aproape de a semna un contract cu formaţia din prima ligă maghiară, Szekszard. Alături de această echipă a şi participat la un turneu amical la Sfântu Gheorghe. Însă înţelegerea dintre cele două părţi nu s-a concretizat, aşa că Biljana Stjepanovic a ales să vină la Satu Mare, fiind obişnuită cu liga din România.
  Are o medie bună, o înălţime care o recomandă, 1,89 m şi va evolua pe postul de pivot. Sportiva a ajuns deja la Satu Mare şi se pregăteşte intens pentru startul de sezon.

  Pentru iubitorii baschetului şi cei care au aşteptat cu sufletul la gură noul sezon, să spunem că sâmbătă şi duminică, la sala Ecaterina Both, CSM-ul va evolua în primul tur al Cupei României în compania rapidistelor. Cele două părţi s-au înţeles, iar jucătoarele Rapidului au fost de acord ca ambele manşe să se joace la Satu Mare. Primul joc este programat sâmbătă de la ora 18.00, iar “returul“, duminică de la ora 12.00. Sperăm ca noul staff tehnic şi jucătoarele să treacă de acest prim tur şi să păşească cu dreptul în acest nou sezon.

  În altă ordine de idei, fostul antrenor al  CSM-ului sătmărean, Dan Fleşeriu, şi-a trecut în palmares încă un trofeu. CS Municipal Târgoviște a câștigat Supercupa României, după ce a învins la Bucureşti, pe ICIM Arad cu scorul de 97-67 (19-23, 29-18, 24-13, 25-13).
  Daniel D.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE