More

  Baschet / Încep amicalele pentru CSM Satu Mare

  1

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă astăzi primul meci amical de la revenirea la antrenamente. Într-o nouă formulă, cu un nou staff tehnic, baschetbalistele vor evolua în această seară, de la ora 18.30, în deplasare la ICIM Arad, vicecampioana ediţiei trecute a Ligii Naţionale.

  Delegaţia sătmăreană va porni la drum azi, cu antrenoarea Adriana Pricop la timonă. Iar sportivele care vor face deplasarea sunt Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Bianca Voica, Andreea Orosz, Andreea Pop, Ashley Adams, Toccara Ross, Diana Moldoveanu, Valentina Bolba, Andra Neşte şi Teodora Vasile. După plecarea americancei Stephanie Sension, conducerea clubului este foarte aproape de a semna cu o jucătoare străină, obişnuită cu meciuri la echipa naţională a ţării sale.
  Iar seria amicalelor va continua pentru echipa sătmăreană. De la Arad, CSM se va deplasa la Timişoara, unde în week-end se desfăşoară un patrulater unde vor mai evolua gazdele de la BCM Timişoara, Universitatea Cluj şi ICIM Arad. Meciurile sunt programate vineri, sâmbătă şi duminică, după sistemul “fiecare cu fiecare“.
  Sezonul 2014-2015 pentru CSM începe în 20 septembrie odată cu meciul tur din Cupa României. Acolo va evolua împotriva Rapidului din București, iar returul se va disputa în Satu Mare în 24 septembrie. Liga Națională de baschet feminin începe în 27 septembrie când baschetbalistele sătmărence vor juca acasă cu SCM Craiova.
  D. Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE