Baschet / Ultima achiziţie la CSMbaschet

În ultima zi de mercato, echipa de baschet de la CSM Satu Mare a reuşit să semneze cu sârboaica Marija Radovic. Aceasta are 1.88 şi joacă pe postul de pivot şi a evoluat sezoanele trecute la Steaua Roşie Belgrad şi Vojvodina, având medii de zece puncte pe meci şi opt recuperări.

Radovic a sosit sâmbătă seara la Satu Mare şi a efectuat ieri primele antrenamente cu noile sale colege. Sârboaica ne-a declarat că se simte foarte bine la Satu Mare, că a văzut pe internet că echipa a început excelent sezonul şi speră să se facă utilă, iar CSM-ul să-şi îndeplinească obiectivul. Radovic a fost primită excelent de către colege şi s-a şi împrietenit cu ele.

Altfel, jucătoarea din SUA, Toccara Ross a primit în sfârşit cartea verde şi va putea evolua de acum înainte pentru CSM.

A fost nevoie de intervenţia celor de la FIBA pentru a-i obţine dreptul de joc, Toccara a evoluat în vară în Mexic, doar că, cei de acolo nu i-au solicitat cartea verde din Columbia, astfel că lucrurile s-au complicat şi a fost nevoie de două săptămâni pentru obţinerea dreptului de joc.

Se pare că e greu de comunicat cu federaţiile din America Centrală şi de Sud.

Antrenoarea Adriana Pricop va merge în week-end în Turcia, unde se desfăşoară Campionatul Mondial feminin, iar în paralel are loc şi un curs de perfecţionare pentru antrenori.

Vă reamintim că CSM a învins sâmbătă, fără probleme pe SCM Craiova, scor 101-69, iar etapa următoare se va deplasa la Galaţi, meciul fiind programat sâmbătă la ora 19.30.

Iată lotul de jucătoare cu care echipa noastră speră să intre în acest sezon în play-off: Andreea Orosz (Olah), Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Andreea Pop, Bianca Voica, Renata Szmutku, Luminiţa Manta, Ashley Adams, Toccara Ross, Marija Radovic, Valentina Bolba, Diana Moldoveanu, Teodora Vasile, Andra Neşte şi Binaca Kiss.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts