Box / Cupa Eliberării, pe 10 şi 11 octombrie la CareiUn eveniment care are la bază promovarea şi revigorarea boxului în judeţ va avea loc pe 10 şi 11 octombrie la Carei. Este vorba despre ediţia a doua a Cupei Eliberării Municipiului Carei, organizator principal fiind antrenorul şi preşedintele de la Sab-Gomez, Gheorghe Sabău, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Carei, respectiv diferiţi sponsori.

“Prima ediţie a avut loc în 1989, iar acum ne-am decis să continuăm acest eveniment. E nevoie de multă muncă şi de pregătiri pentru ca totul să iasă aşa cum trebuie. Vom avea un ring frumos, iar competitorii vor veni din mai multe părţi ale ţării. Referitor la clubul Sab-Gomez, am reuşit să obţinem câteva rezultate notabile în cadrul Campionatelor Naţionale şi a Cupei României“, a mai precizat Gheorghe Sabău.

Gala va avea loc la sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, unde se vor aduna peste 60 de pugilişti de la CSM Cluj, CSM Slatina, CSM Zalău, CSM Baia Mare, CSS 2 Baia Mare, CSS Sighet, Olimpia Căuaş şi Sab-Gomez. Referitor la program, pe 10 octombrie, între orele 9 şi 11 va avea loc cântarul oficial şi vizita medicală, iar ziua se va încheia după disputarea semifinalelor, urmând ca pe 11 să putem asista la finalele pe categorii de vârstă şi greutate.

Din partea organizatorilor, la final, câştigătorii vor fi recompensaţi cu diplome şi medalii.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts