More

  Britney Spears și-a lansat colecția de lenjerie intimă “The Intimate Britney Spears”

  5

  Britney Spears și-a lansat marți colecția de lenjerie intimă “The Intimate Britney Spears” în timpul Săptămânii Modei de la New York, explicând presei că s-a gândit la crearea unei linii de underwear de cel puțin 10 ani, relatează site-ul Starpulse.com

  “Cu zece ani în urmă am fost în Europa și am vizitat un mic magazin de tip boutique, foarte cool, vintage (…) cu toate aceste linii de lenjerie și pijamale…De când am fost acolo, mi-am dorit să fac și eu acest lucru, așa că de 10 ani încerc să realizez această linie”, a explicat vedeta la “Good Morning America”.

  Cântăreața și-a luat timpul necesar pentru a realiza colecția și a fost foarte implicată în procesul de design și creație. “Este foarte romantică, foarte vintage, în culori estompate. Sunt foarte încântată… A luat un an și jumătate realizarea. Am fost foarte implicată”, a povestit ea.

  Britney a postat pe Instagram o poză în care apare alături de modelele care i-au prezentat colecția, alături un comentariu în care le mulțumește acestora pentru că au făcut ca linia sa de lenjerie să devină o realitate.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE