Cea mai sexy infractoare!7

Angela Coates, de profesie fotomodel, a devenit cel mai nou subiect de bârfă în SUA, dupa ce poza ei de la arest a fost postată pe site-ul GeorgiaArrests.org.

Angela Coates, o tânără de 22 de ani din Florida, nu este străină de apariţiile în presă. Aceasta a fost numită, în trecut, de Jet Majazine, “Cea mai frumoasă fată a săptămânii”.

Acum însă, faima ei a atins un cu totul alt nivel, după ce a fost arestată în 26 august, în DeKalb County, Georgia, pentru tulburarea ordinii publice.

Tânăra a fost eliberată în aceeaşi zi, iar poza de la arest a fost postată pe site-ul GeorgiaArrests.org, iar de atunci a fost văzută de sute de mii de oameni.

Tânăra a spus, în schimb, că îşi ia cariera de model în serios şi nu are de gând să profite de faima de “cea mai sexy infractoare”. “Politistii fac abuz de putere în fiecare zi, iar oamenii au impresia că, fiind ‘atrăgătoare’, am o viaţă perfectă.

Ei bine, nu este, din moment ce am fost arestată pe nedrept de un poliţist care a facut abuz de putere. Noapte bună”, a scris aceasta pe Twitter.

“Sunt designer de pantofi, cel mai bun prieten al meu a fost un câine care a fost ucis, iubesc desenele Disney şi sunt familistă. Îmi trag pantalonii pe mine exact cum o faci şi tu. Însă, pentru că sunt frumoasă sunt o persoană oribilă. Foarte bine”, a mai scris tânăra pe contul personal de Twitter.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts