More

  CEC ORI CUP şi Cupa Someş Oaş în week-end la Satu Mare

  2

  ACR Satu Mare, CS Auto-Karting Rider’s şi Primăria Satu Mare organizează o nouă ediţie a CEC ORI CUP, etapă din Campionatul European şi Cupa Someş-Oaş, ajunsă la ediţia cu numărul 30, care debutează vineri la Satu Mare.

  În cadrul acestor competiţii piloţii se vor întrece atât la orientare, cât şi la îndemânare, fiind înscrise deja 26 de echipaje din cinci ţări: Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria şi România, din care cinci sunt din Satu Mare.
  Înscrierile se fac vineri, între orele 15 şi 17 la Hotel Aurora, iar de la ora 20.00 se dă startul primei etape de orientare, iar traseul este secret şi va fi primit de echipaje cu două minute înainte de start. De la ora 22.00 va avea loc prima manşă de îndemânare, la Poligonul ACR. În jurul orei 22.30 se va disputa cea de-a doua manşă de orientare, iar spre miezul nopţii cea de-a doua manşă de îndemânare.
  Competiţiile continuă sâmbătă de la ora 9.00, cu proba de îndemânare, pe Bulevardul Transilvania din oraş. La ora 10.00 se va merge din nou pe traseul secret de orientare, în două manşe, iar la 15.00, echipajele vor reveni la poligonul ACR pentru ultima manşă de îndemânare. Festivitatea de premiere este programată sâmbătă, la ora 19.30, la Hotel Aurora.
  În cadrul CEC ORI CUP participă doar cei înscrişi în Campionatul European, iar la Cupa Someş-Oaş se vor înscrie cei care nu participă la European, iar aceştia se pot înscrie doar la îndemânare sau doar la orientare.
  Daniel Chiorean

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE