Comisarul şef Constantin Taloş s-a pensionattalos

Comisarul şef Constantin Taloş a intrat luni în pensie. “Începând de azi, 15.09.2014, domnului comisar şef de poliţie doctor Constantin Ioan Taloş îi încetează raporturile de serviciu cu Poliţia Română prin pensionare. A fost încadrat la data de 21 februarie 1984, iar de-a lungul celor peste 30 de ani de activitate în poliţie a deţinut funcţii de execuţie şi funcţii de comandă în domeniile ordine publică şi poliţie rutieră.

Astfel, în anul 1995 este numit la comanda Biroului Rutier, funcţie pe care a deţinut-o până în anul 2000 când a fost numit şef Birou Ordine Publică, urmând ca în cursul anului 2001 să preia comanda Serviciului de Ordine Publică pe care a îndeplinit-o cu succes până în anul 2010, cu o pauză de doi ani când a îndeplinit funcţia de şef al Serviciului Rutier. În anul 2010, începând cu data de 01 iunie, a fost numit adjunct al şefului inspectoratului, iar cu data de 16 iunie a fost desemnat la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare. În luna octombrie în data de 07 a fost numit şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, funcţie pe care a deţinut-o până în prezent. De-a lungul carierei domniei sale a dezvoltat o bună colaborare cu toate instituţiile publice din judeţ şi cu coordonatorii acestora, cărora ţine să le mulţumească. Un gând bun şi de mulţumire adresează şi colegilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare cu care a împărţit şi bucuriile succeselor profesionale dar şi greutăţile inerente apărute de-a lungul carierei. Pentru corectitudinea, profesionalismul, calmul şi omenia care l-au caracterizat de-a lungul timpului, poliţiştii sătmăreni îi mulţumesc şi îi doresc sănătate multă şi pensie lungă”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Începând de ieri, prin dispoziţia Şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române, comisarul şef de poliţie Florentin Vlad a fost desemnat să îndeplinească atribuţiile şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, se mai arată în comunicatul de presă.

Szasz Lorand

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts