More


  Eliminare dramatică la penalty-uri!

  - Advertisement -

  2

  Olimpia a început practic de la 1-0 partida de ieri de la Jucu și se părea că nu va avea probleme în a obține calificarea în faza a 6-a a Cupei României. Boștină a transformat un penalty în minutul 2 după un henț în careul gazdelor și elevii lui Bodea visau deja la un duel cu o formație din prima ligă. Doar că ambițioasa formație gazdă nu a depus armele și a întors rapid soarta meciului și profitând de nesincronizările din apărarea noastră au condus până la pauză cu 2-1.

  Partea a doua a aparținut Olimpiei care a presat și a căutat măcar egalarea.Iar la ultima fază a primelor 90 de minute, după un corner, Ioniță avea să trimită meciul în prelungiri.
  În cele 30 de minute suplimentare s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, jucătorii preferând se pare să ajungă la loteria penalty-urilor.
  Olimpia înscrie primele trei lovituri prin Iuhas, Laso și Bic. Gazdele ratează în două rânduri și se ajunge la 3-2 pentru ai noștri. Munteanu poate aduce calificarea dar…ratează incredibil. Jucu egalează, 3-3, și Apostu are din nou lovitura decisivă…Doar că și atacantul adus de la UTA e hipnotizat și trimite slab… Rămâne 3-3 cu echipa de liga a 3-a pe val. Cei de la Jucu prind aripi și înscriu pentru 4-3 iar Gavrilescu ne îngroapă speranțele. A treia ratare consecutivă și Olimpia e eliminată rușinos de o formație aflată abia la al doilea sezon de liga a 3-a.
  Greu de digerat această eliminare în condițiile în care antrenorii Bodea și Dragomir au folosit o formulă de echipă apropiată de cea ”standard” cu Șuta în poartă-Burlacu, Heil (min 32 Mureșan), Ioniță, Iuhas-Gavrilescu,Onicaș (min 46 Apostu), Bic, Laso, Munteanu-Boștină ( min 73 Feier).
  Olimpia pierde al doilea meci consecutiv în startul acestui sezon, după 0-1 în prima etapă a ligii a 2-a de la Caransebeș. Iar acum urmează o deplasare la Câmpina pe terenul unei echipe care sâmbătă a învins lejer la Oradea , 3-1 în campionat, și ieri la pas Unirea Tărlungeni, în cupă. Iar ca bonus… sătmăreanul Ervin Zsiga a marcat iar pentru Fortuna!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img