More


  FC Kinder Carei a câştigat Cupa Balmazujvaros

  - Advertisement -

  3

  La sfârşitul lunii trecute grupa 2006 de la FC Kinder Carei a participat la un turneu de fotbal organizat la Balmazujvarossunt (Ungaria ), alături de echipele Balmazujvaros, Debreceni VSC Alb, Debreceni VSC Roşu, Karcag, Hajduszoboszlo şi DEAC.

  Kinder Carei a reuşit să obţină cinci victorii, iar echipa pregătită de Csenteri Jozsef s-a clasat pe primul loc în clasament, locul doi fiind adjudecat de Hajduszoboszlo, iar locul trei de Debreceni VSC Alb. În finală careienii au trecut cu 4-1 de Hajduszoboszlo.
  Rezultatele echipei careiene:
  FC KINDER CAREI – Debreceni VSC Alb 2-1
  FC KINDER CAREI – DEAC
  4-0
  FC KINDER CAREI – Hajduszoboszlo 4-1
  Semifinale
  FC KINDER CAREI – Debreceni VSC Rosu 6-3
  Finală
  FC KINDER CAREI – Hajduszoboszlo 4-2
  Echipa a fost premiată cu medalii şi o cupă foarte frumoasă de către organizatori, iar golgeterul turneului la grupa de vârstă 2006 a fost desemnat Varga Aron (FC Kinder Carei), cu 10 reuşite. Lotul echipei FC Kinder Carei a fost următorul: Hevele Hunor, Funkenhauzer Ştefan, Varkuti Bencze, Mihalca Viktor, Varga Aron, Szenasi Mark, Koch Mate, Srot Adam, Demko Krisztian şi Ozsvath Mark. Felicitări tuturor, antrenorului, micuţilor juniori şi părinţilor care au fost alături de echipă şi au încurajat-o în permanenţă.
  Dani C.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img