Fostul mare campion Leonard Doroftei vine la Satu Marebox

La invitaţia secretarului AJB Florin Mulcuţan şi a preşedintelui Ioan Gavriş, fostul mare campion de box Leonard Doroftei va veni într-o vizită de câteva zile la Satu Mare. Scopul este unul simplu: resuscitarea boxului sătmărean şi românesc, totodată.

Cel mai probabil “Moşul“ ar urma să ajungă la Satu Mare în prima jumătate a lunii octombrie. Din păcate, Doroftei, care a dorit să demisioneze din funcţia de preşedinte al FRB, este implicat într-un scandal şi este audiat ca şi martor de DNA.
Iniţiativa acestei invitaţii a avut-o Florin Mulcuţan, care în drum spre Bucureşti a trecut pe la localul pe care Leonard Doroftei îl deţine la Ploieşti, iar cei doi oameni de box au convenit să se revadă, dar la Satu Mare. Doroftei a mai fost în oraşul nostru acum peste 20 de ani, pe vremea când era sportiv de performanţă, iar acum va veni în calitate de preşedinte al federaţiei de box. Pe lângă Doroftei vor sosi la Satu Mare Marcel Bobob, membru în Biroul Federal şi Valdemar Cucereanu, fost mare campion al României.

Pugiliştii la Cupa Castanelor

Vineri şi sâmbătă pugiliştii sătmăreni vor participa la Baia Mare la Cupa Castanelor. Toate cele trei cluburi care reprezintă judeţul vor avea reprezentanţi la această competiţie. De la Voinţa Satu Mare, unde preşedinte este Ioan Ghere, trei elevi ai regretatului maestru Liviu Gheţe vor intra în ring. Este vorba despre Adrian Koncz, Adrian Cionca şi Ionuţ Fuşlea. De la Sab-Gomez Carei, antrenor Gheorghe Sabău, vor intra în ring la cadeţi, juniori, tineret şi seniori Tobias Kraiczar, Cristina Schuller, Vlăduţ Corodan, Alexandra Vinkler, Raluca Paşca, Dănuţ Ilc şi Sergiu Stăneanu. De la AS Olimpia Căuaş vor concura Ştefan Cherecheş, Ciprian Meszaros, Raul Şerban, Ionuţ Toma, Maldini Mare, Jameson şi James Popa – antrenor Sandor Iosif.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts