More


  Fotbal judeţean / Start cu multe probleme

  - Advertisement -

  Oamenii de ordine din Lucăceni se aflau în stare de ebrietate, iar în loc să apere brigada de arbitrii au sărit să-i bată

  1

  Foto arhivă

  Startul noului sezon din fotbalul mic a adus şi primele probleme disciplinare. Iar marţi seara Comisia de Disciplină din cadrul AJF-ului sătmărean a avut mult de lucru şi a sancţionat actele de indisciplină. Prietenia Crucișor a câștigat cu 3-0 la masa verde după ce Unirea Păulești s-a retras în mod nejustificat de pe teren. Jucătorul Lorand Pal (Păulești) a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător, este suspendat o etapă și amendat cu 45 lei, acela pare a fi motivul principal al retragerii de pe teren.

  Tot la masa verde a câștigat și Energia Negrești după ce Someșul Cărășeu nu s-a prezentat la meci şi s-a ales cu o amendă de 400 lei. FC Certeze nu s-a deplasat la Bercu, rezultatul a fost omologat cu 3-0, plus o amendă de 300 de lei. Speranța Halmeu – Înfrățirea Tarna Mare a fost omologat rezultatul 3-0 în favoarea echipei gazdă deoarece jucătorii din Tarna Mare nu au avut viza medicală în legitimații. În timpul meciului Vulturii Santău – Fortuna Căpleni doi jucători ai gazdelor, Cătălin Borzan și Ervin Buchmuller, au fost eliminați pentru cumul de cartonașe. Fiecare a primit câte o etapă de suspendare și amendă de 20 de lei. Pentru injurii la adresa arbitrului, în timpul jocului Victoria Petrești – Olimpia Domănești, jucătorul Gherhard Szocsi (Petrești) a fost eliminat, suspendat două etape și amendat cu 75 lei.  Un meci cu mai multe evenimente neplăcute s-a jucat în Lucăceni, între Viitorul și Frohlich Foieni. În urma incidentelor, Richard Simon (Lucăceni) a primit două etape de suspendare și amendă de 65 lei, după ce a fost eliminat pentru scuiparea adversarului, iar adversarul, Patrik Halmosi (Foieni) l-a prins de gât, primind aceleaşi sancţiuni. Totodată, AJF Satu Mare acordă un ultim avertisment echipei din Lucăceni și amendă de 300 de lei, deoarece, oamenii de ordine (aflați în stare de ebrietate) au pătruns în terenul de joc încercând să-l lovească pe arbitrul asistent.  La AS Ghenci – Dacia Supur, Daniel Lincă (Supur) a fost eliminat pentru lovirea arbitrului cu mingea în față. A luat patru etape de suspendare și amendă de 75 de lei. AS Ghenci a câștigat cu 3-0 deoarece în minutul 30, după acordarea cartonașului roșu arbitrul a fluierat sfârșitul jocului.  În partida Victoria Tiream – Olimpia Căuaș, jucătorii Bertold Szepler (Tiream) și Eduard Olah (Căuaș) au fost eliminați pentru cumul de cartonașe, vor sta o etapă au primit amendă de câte 20 lei. Jucătorul David Lazăr (Căuaș) a fost eliminat direct pentru lovirea adversarului fără minge, suspendat două etape și amendat cu 45 lei.

  Daniel Chiorean  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img