More


  Galben-albaştrii vor puncte de la Piteşti

  =

  oli

  Antrenorul Olimpiei, Cosmin Bodea este foarte încrezător înaintea partidei pe care echipa sa o va disputa duminică la Piteşti, în compania celor de la CS Mioveni.

  Conform celor spuse de acesta, atmosfera din vestiar a revenit la normal după victoria cu Şoimii Pâncota. Bodea e de părere că Olimpia se poate întoarce acasă cu puncte de la Piteşti. În plus, acesta a purtat discuţii cu jucătorii pentru a conştientiza că e nevoie de o mai mare determinare în teren.

  “Am discutat cu jucătorii, i-am făcut să conştientizeze importanţa acestui meci. Până acum, cu nou promovatele am intrat pe teren învingători şi aţi văzut ce s-a întâmplat. Mergem să aducem puncte din această deplasare, deşi nu va fi uşor deloc. Şi ei au început destul de prost sezonul şi îşi vor dori cu orice preţ victoria“, a spus antrenorul Olimpiei.

  În plus, galben-albaştri pot profita de faptul că adversara de duminică a jucat aseară în Cupa României cu Astra Giurgiu, iar faptul că jucătorii de la Mioveni vor fi obosiţi poate reprezenta un atu pentru gruparea sătmăreană.

  Delegaţia sătmăreană va pleca spre Piteşti sâmbătă, iar lotul va număra 20 de jucători.

  “Vom face deplasarea sâmbătă, cu 20 de jucători. Este o deplasare lungă şi nu vrem să riscăm ca vreunul să păţească ceva şi să nu avem înlocuitor. Tot lotul este valid, chiar dacă după meciul cu Pâncota, doi jucători au suferit accidentări. Dan Gavrilescu are copci la arcada stângă, iar Cosmin Iuhas are un deget fracturat, dar vor putea evolua“, a completat Bodea.

  În ceea ce priveşte tactica pe care Olimpia o va aborda la Piteşti, antrenorul Bodea a spus că vor fi câteva modificări în compartimente, mai ales în cel defensiv.

  “După greşeala apărătorilor din meciul cu Pâncota, când am şi primit golul, vor apărea modificări în defensivă“, a concluzionat Cosmin Bodea.

  Laso a fost amendat
  La meciul din etapa precedentă, când Olimpia a învins Şoimii Pâncota cu 3-1, argentinianul Maximilian Laso a avut o ieşire nervoasă în momentul în care a fost schimbat de antrenorul Bodea cu închizătorul Robi Villand, la scorul de 2-1. La ieşirea de pe teren, mijlocaşul a şutat mingea de rezervă spre antrenorul Olimpiei, nervos că a fost schimbat şi a refuzat salutul de dinaintea intrării la cabine.

  Conducerea echipei nu a rămas impasibilă la acest gest care a inflamat spiritele şi în tribune, mijlocaşul argentinian, cel mai bun jucător în meciul cu Pâncota, fiind amendat. În plus, Laso şi-a prezentat scuzele de rigoare la adresa antrenorului Cosmin Bodea.

  Cristian Stan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img