More

    Hram la Biserica “Naşterea Maicii Domnului” din Cartierul Soarelui

    Toate bisericile şi mănăstirile închinate Maicii Domnului se bucură de un respect deosebit din partea credincioşilor, care le cercetează cu credinţă puternică şi evlavie profundă. Fecioarei Maria i se acordă o cinstire mai presus decât tuturor Sfinţilor şi cetelor îngereşti, pentru că Ea a fost aleasă şi s-a învrednicit de către Dumnezeu să devină cea mai preţuită maică pământească.

    Mama lui Iisus Hristos, precum şi a întregului neam creştinesc de pretutindeni, veghează şi asupra creştinilor bisericii ortodoxe cu hramul “Naşterea Maicii Domnului” din Cartierul Soarelui, Satu Mare, faţă de care fiii ei duhovniceşti dovedesc o dragoste desăvârşită.
    Întrucât luni, 8 septembrie 2014, prăznuim hramul bisericii noastre, preoţii slujitori Nastai Coriolan, Tătăran Vasile şi Sabo Petru, împreună cu membrii Consiliilor Parohiale, îi invită pe toţi credincioşii sătmăreni, care au contribuit la zidirea ei, să ia parte la Sfânta Liturghie oficiată cu mare solemnitate de către Pr. dr. Vasile Augustin, Vicarul Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului, înconjurat de un sobor de preoţi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE