Incidente la meciul Păuleşti-NegreştiCum v-am obişnuit, după fiecare şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF-ului sătmărean, vom prezenta sancţiunile aplicate echipelor sau jucătorilor care au “călcat strâmb“ în etapa din week-end.


Cel mai grav incident s-a petrecut la finalul meciului dintre Unirea Păuleşti şi Energia Negreşti. Înafara terenului de joc, câţiva oficiali ai echipei gazdă au intrat în conflict cu jucători ai oaspeţilor. După câteva cuvinte grele aruncate, între cele două părţi a avut loc şi un conflict spontan, în care, se pare, un jucător de la Negreşti ar fi primit câteva lovituri.
Din păcate, echipa din Păuleşti nu se află la prima abatere de acest gen, după ce etapele trecute a părăsit terenul de joc, din cauza că unul dintre jucători a fost eliminat. Iar în trecut, spectatori sau conducători ai echipei au mai avut devieri de comportament.
De aceea, cerem măsuri drastice împotriva acestei formaţii de judeţ care creează mai multe probleme decât joacă fotbal. Cele două părţi implicate vor da socoteală săptămâna viitoare în faţa Comisiei de Disciplină, când se va lua şi o decizie în această privinţă.
La juniori, Recolta Dorolţ a pierdut la masa verde jocul cu Someşul Oar, după ce gazdele au folosit un jucător sub o altă identitate. Un alt meci de juniori omologat cu 3-0 a fost cel dintre Sportul Botiz şi Unirea Tăşnad. Tăşnădenii au câştigat la masa verde după ce echipa din Botiz a folosit un jucător care nu mai este junior.
Eliminat pentru lovirea adversarului fără minge, Flaviu Vereş de la Victoria Petreşti s-a ales cu două etape de suspendare şi o amendă de 65 de lei. De asemenea, pentru cumul de cartonaşe galbene a fost eliminat Gabriel Coteţ de la Unirea Crucişor, urmând să stea pe tuşă etapa viitoare şi să plătească o amendă de 30 de lei.
Daniel C.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts