Injurii şi lovituri pe terenurile de fotbal din judeţfotbal

Cinci cazuri a avut marţi seara de soluţionat Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare, în ceea ce priveşte actele de indisciplină.

După incidentele petrecute la finalul partidei dintre Someşul Oar şi Schwaben Cămin de acum două etape, comisia a decis ca jucătorii Cătălin Cadar – Someșul Oar și Lehoczki Raimond – Schwaben Cămin, care și-au adus injurii reciproce, să fie suspendaţi două etape și amendaţi cu 65 lei, conform art. 63,2 RD. În plus, Gabor Beleny de la Cămin a fost suspendat o etapă şi a primit o amendă de 20 de lei pentru cumul de cartonaşe galbene.

La meciul Unirea Păuleşti – AS Livada, doi jucători gazdă au fost eliminaţi pentru lovirea unui adversar. Astfel, Zsolt Lapca şi Loran Pal de la Păuleşti vor sta două, respectiv patru etape şi vor plăti amenzi cuprinse între 65 şi 75 de lei. De asemenea, Alex Vele de la Livada a fost eliminat pentru cumul de galbene, ceea ce coincide cu o etapă de suspendare şi o amendă de 20 de lei.

La Pişcolt, Unirea a întâlnit Olimpia Domăneşti. Se pare că au avut loc incidente, iar comisia a chemat la audieri, săptămâna viitoare, delegații echipelor, arbitrii și observatorul meciului. La acelaşi joc Marcel Cucuiat de la Domăneşti va sta o etapă după ce a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător.

Norbert Nagy de la Chesi Hodod şi-a lovit adversarul, iar pentru respectivul gest a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 45 de lei. Jucătorul de la Platanul Marna, Sorin Oneţ, pentru cumul de galbene va sta şi el pe tuşă o etapă.

La meciul de juniori dintre Olimpia II şi Gloria Moftinu Mare, Adrian Egei de la formaţia oaspete a fost eliminat pentru cumul de galbene şi suspendat o etapă. În plus, Roland Manea de la aceeaşi echipă a fost suspendat două etape. Delegatul de la Moftinu Mare, Tamas Trunk, a înjurat în incinta terenului de joc şi a primit tot două etape de suspendare şi 50 de lei amendă.

Daniel Chiorean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts