More

    Joc bun al fetelor noastre în faţa vicecampioanei

    Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat joi seara prima partidă amicală de la revenirea la antrenamente, la Arad cu ICIM. Noul staff tehnic a văzut pentru prima dată de la reunire cum merge jocul echipei, echipă care a suferit şi ea modificări.

    A fost un meci util, pentru ambele echipe, cu o repriză a doua foarte echilibrată. În cele din urmă arădencele s-au impus cu 77-60, la pauză 44-25. Practic soarta meciului s-a decis în prima parte, când arădencele s-au impus în primele două sferturi cu 19-12, respectiv 25-13. După pauză situaţia s-a modificat, iar echipa sătmăreană a dominat vicecampioana României în ultimele două sferturi. Elevele lui Adriana Pricop, care nu a făcut deplasarea din cauza unui deces în familie, au câştigat sfertul trei cu 25-23, iar ultimul s-a încheiat la egalitate, 10 la 10. La sfârşitul acestei săptămâni gruparea sătmăreană se va afla la Timişoara, unde va juca în cadrul unui turneu împotriva gazdelor de la BCM, a Universităţii Craiova şi din nou va da piept cu vicecampioana ICIM.
    În meciul de joi, cea mai bună marcatoare a fost căpitanul Andreea Orosz (Olah) cu 17 puncte, urmată de americanca Ashley Adams cu 12, Flavia Ferenczi şi Eniko Laza cu 8 puncte, Toccara Ross cu 7, Andreea Pop cu 4, iar Bianca Voica şi Renata Szmutku au reuşit câte două puncte.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE