Judo / Trei medalii sătmărene la Cupa EuropeiJudo2(1)

În week-endul care s-a încheiat, o delegaţie de judoka de la CSM Satu Mare a participat la Cupa Europei de seniori, desfăşurată la Belgrad. Alături de alţi reprezentanţi din 30 de ţări, sportivii de la clubul sătmărean au reuşit performanţe excepţionale.

La 66 de kg, Cristian Şereş (Unio-CSM) a obţinut locul cinci, iar Marian Halas (81 kg) şi Samel Lorand (100 kg – Unio-CSM) au cucerit medalia de bronz. Performerul delegaţiei sătmărene a fost Cristian Bodârlău (81 kg), care a reuşit să bată tot şi să cucerească aurul. Aşadar, trei medalii obţinute de sportivii sătmăreni, pregătiţi de antrenorii Vasile Fuşle şi Mihaly Terely.

În altă ordine de idei, pe 11 octombrie la sala Ecaterina Both din Satu Mare va avea loc un puternic turneu internaţional de judo rezervat veteranilor.

Organizator principal este CS Fuşle Security, Vasile Fuşle jr. şi Attila Pelcz, în colaborare cu CSM Satu Mare, Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare.

La concurs vor sosi judoka din zece ţări, dar invitaţia rămâne încă deschisă, fiind postată şi pe site-ul FR de Judo. Iar această competiţie se vrea să devină una de tradiţie în oraşul nostru.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts