Karate / Peste 120 de sportivi în cantonament1

Timp de câteva zile, karateka de la cluburile importante de profil din Satu Mare s-au adunat pentru o pregătire centralizată care s-a încheiat ieri la sala de sport a Liceului Forestier. Sportivii care au participat la acest cantonament au fost de la secţia de karate de la CSM Satu Mare (antrenori Florin Curileac şi Mihai Hanga), CS Zanshin (Florin Mihali Bălăcescu), Yakuza (Robert Soos şi Attila Csatari), CS Bushido (Andras Balogh) şi Karate Nord Vest (Cristian Belega).

În total peste 120 de karateka, de la copii şi până la seniori au primit lecţii de la Mihai Hanga, orădeanul care este antrenor federal dar şi coordonator la CSM. Nu mai puţin de patru antrenamente pe zi au avut de îndurat sportivii, care însă au acumulat sau învăţat lucruri noi pentru competiţiile ce vor veni. În plus, din partea sponsorilor, toată lumea a primit cadouri şi multe dulciuri.
Cantonamentul a reprezentat o bună pregătire în vederea participării la Campionatul Mondial din Polonia, de la Szecszin, din perioada 12-15 octombrie. Acest cantonament nu ar fi putut avea loc fără sponsorii Muller şi Prietenii, Polipol Foieni, Arca Satu Mare şi Folda Security, dar şi a conducerii CSM-ului şi a Primăriei Satu Mare.
Daniel D.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts