More

  Kim Kardashian este Femeia anului 2014!

  6

  Sunt unele lucruri care, oricat nu am fi noi de acord, ele se intampla… Iar faptul ca Miss Kardashian este una dintre cele mai populare persoane de pe planeta este o realitate – suparatoare sau nu. Motivele sunt variante si lumea a inceput sa se impace cu ideea: revista Vogue US (cea mai importanta publicatie de moda din lume) o pune pe coperta, poza sa de la nunta cu Kanye West este cea mai like-uita poza de pe Instagram, fiica sa de numai cateva luni este declarata fashion icon si pusa in CR Fashion Book.

  Si iata cum Kim Kardashian primeste o noua certificare si titulaura: GQ Woman of the Year. Starul de televiziune – reality show – a avut un an incredibil de plin in care a beneficiat de super expunere media.

  A dat nastere primului ei copil – North West – s-a casatorit cu celebrul iubit rapper Kanye West intr-una dintre cele mai spectaculoase ceremonii care s-au inregistrat si, datorita evolutiei sale din ultima perioada a facut tranzitia de la “just another reality TV star” la o senzatie media. Chiar si Obama vorbeste despre ea!

  Si astfel, decizia celor de la GQ – una dintre cele mai importante reviste pentru barbati stylish – a fost: Kim Kardashian este GQ Woman of the Year! Pentru a celebra noul titlu, editia britanica a revistei i-a dedicat lui miss Kardashian-West un pictorial super nud si sexy si o coperta pe masura.

  Ca replica de multumire, Kim a declarat: “Este o onoare incredibila pentru mine sa castig Woman of the Year. Este atat de special. Vreau sa ii multumesc sotului meu pentru ca ma face sa ma simt ca o Woman of the Year in fiecare zi.”

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE