More


  La un pas să-şi omoare vecinul în bătaie

  - Advertisement -

  1

  Un nou caz de tentativă de omor a avut loc vineri în judeţul Satu Mare. Astfel, lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare au fost sesizaţi în cursul zilei respective despre faptul că în cartierul de romi din localitatea Pomi a avut loc un scandal între doi bărbaţi, în urma căruia Florin Bora i-a aplicat mai multe lovituri cu un obiect dur lui Mădălin L., căruia i-a fost pusă viaţa în pericol. Agresorul a fost arestat 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

  Cazul a fost sesizat poliţiştilor vineri, în jurul orei 13.40, prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către fratele părţii vătămate, care locuieşte în acelaşi cartier. Victima prezenta o plagă care sângera la nivelul capului. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă de cercetare, condusă de primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare împreună cu medicul legist. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că în urma unui conflict spontan izbucnit pe fondul unor neînţelegeri, în cartierul de romi în care locuiesc atât victima cât şi agresorul, Mădălin L., în vârstă de 19 ani, a fost bătut de către Florin Bora, în vârstă de 41 de ani, care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un obiect dur, contondent.
  Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde în urma examinării medico-legale, a fost diagnosticată cu fractură tempo parietală dreaptă cominutivă şi s-a stabilit faptul că i-a fost pusă viaţa în pericol. Autorul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, iar în cursul zilei de sâmbătă a fost prezentat instanţei care a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.
  O altă infracţiune de tentativă de omor s-a înregistrat în data de 15 august la Cămărzana, în cadrul căreia Ioan Dănuţ Flore i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul pe tot corpul lui Grigore V. În urma altercaţiei victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde s-a constatat că i-a fost pusă viaţa în pericol. Ioan Dănuţ Floare a fost arestat pentru 30 de zile tot pentru tentativă de omor.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img